MieYayayaya story


Pemergian Awak Membuat Saya hilang Kebahagiaan :'(
Friday, 7 October 2011 | 18:46 | 0 Words
Yeah , Saya sudah kehilangan dia sudah seminggu :'( Dan saya juga kehilangan kebahagiaan . Apapun yang berlaku kepada saya . Ini adalah tahap kesedihan yang saya selalu hadapi . Bila saya mahu bahagia macam dulu ??

Akhir2 nih muka saya selalu pucat sbb ? Saya pon xtahu . Mungkin saya akan mati muda . Dan semalam sari suntuk saya tido . Xmakan , Xmkn ubat #xsedap lah mkn ubat =,= .

Dan semalam juga , dalam perjalanan saya menuju kebilik mama , Mama tgh ckp dgn Papa yang saya akan menghadapi penyakit barah ! See , saya xakan kekal lama didunia nih ! Dan mama cakap saya perlu jaga kesihatan . Tapi , apakah barah yang perlu  saya hadapi ?

Sayang , Bila kamu akan kembali seperti dulu ? Saya rindu kamu , Saya mahu kamu :'( Kenapa tetiba awak says bye2 dekat wall saya ?  Apa maksud awak ? Awak akn pergi buat selamanya dari hidop saya ? Awak jangan macam tuh , Saya xrela kehilangan awak :'(

Awak jangan tinggal saya ! Why awak says bye dekat saya ? Saya daah xboleeh rapat mcam dulu lagi ke ? Saya rindu awak ? Berapa tahun lagi saya akan tunggu awak ? Saya rindu nak cakap awak ! Saya rindu nak bergurau dengan awak ! Saya rindu sbb nak denga suara awak ! Saya rindu nak webcam ngn awak !

Saya ingt dulu , first kite nk cakap fone , Saya malu2 . Ckp sikit saya letak . Dan kedua kali saya letak panggilan awak ! Dan awak merajuk ! Saya tak  berhati  perut kan ? Awak cakap saya pujuk awak secara terpaksa :'( Saya memang xpandai nak pujuk hati seorang lelaki . 

Then , Saya belajar tok jangan malu ckp fone ngn awak ! Dan akhirnya saya berjaya . Saya sangat happy sbb awak slalu call saya . Dah 1 bulan kita couple , Saya ada mintak password fb awak . Tapi awak cakap ada sicret ngn kawan awak , Saya percaya . Dah 2 minggu saya xcheck msg fb awak . Saya terpaksa on fb awak secara snyap2 . Dan saya tahu apa password awak !

Betapa sakit nya hati saya malam tuh . Awak curang dengan saya ! Sbb tuh awak xkasi saya on fb awak . Awak kata ada sicret ! Malam tuh jugak saya suh awak terus terang . Saya menangis dengan sebak nya . Awak pujuk saya . Tapi saya off fone . Dan kesokan harinya . Saya menerima semua itu dan berbaik semula dgn awak .

Tapi , saya xpernah terima yang awak pernah curang dalam cinta ! Hati saya begitu sakit ! Hati saya terasa hancur sbb saya baca chat awak dan awak says kat perempuan tuh I LOVE YOU  ! Disitulh hati saya mula hancur dgn sikap awak !

Saya lupakan pekara yang awak buat tuh selama 2 bulan kita couple . Tapi , bila saya nak check fb awak pulak , bnyk sgt scandal awak ! Sampai hati awak ! ...

Dan hari kita clash , Saya xthu ape yang membuatkan awak marah sgt dekat saya . Dan xthu ape sbb awak nk clash ngn awak ! Sampai ke hari ini saya sedang mencari sbb dan alasan knape awak nak tinggalkan saya ,

Awak cakap kat saya ' AWAK ADA OTAK , PIKIR LAH DENGAN OTAK , APA SALAH AWAK '. Sampai sekarang saya xtau ape salah saya . Dan dua hari kita clash . Saya tgk kat info awak , yang awak tulis TAKEN BY nur ............ ! Saya lemah ! Dan hilang sumer nye ! Awak dah ade yang punya dan xakan kembali lagi dengan saya !

For the girl , Jaga dia baik2 ya . Jangan jadi macam saya ! 

Pemergian awak membuat saya kehilangan kebahagiaan , Saya hilang senyuman yang dulu DAN ketawa yang dulu . Kini hidup saya hanya bersama air yang melimppah di kelopok mata :'(-Past- | -New-