MieYayayaya story


R.E.L.A.T.I.O.N.S.H.I.P
Friday, 7 October 2011 | 21:25 | 0 Words
Yeah , saya gembira sbb awk dah buat relationship dengan dia , dan saya gembira sbb awak wall to wall ngn dia , awak cakap yg awak syg dia . saya gembira sgt2 .

Saya gembira sbb , ade org syg awak :') mesti awak happy funny veryyy much kan ? Awak sweet sgt2 ngn dia . Dan saya ada terasa dengki tahap gila babang sikit . Sikit je k :)

Saya pon xthu nak cakap apa , memang saya sedih . Awak dah syg org lain . Still org says kat saya yg saya gedik nak kasih syg dari awak kan ? 

Tapi , Awak antar chat kat saya , awak cakap 4we saya handsome lagi dari awak , tapi , Awak ckp awk sygkan saya lagi . Saya tersenyum lebar :) Tapi , last awak cakap awak lebih sygkan perempuan itu lagi . Air mata menitis tetiba , dan berjurai .

Sampai hati awak cakap cam tuh dekat saya ! Awak xperlu cakap dekat sy yg awak lebih syg perempuan tu ! lelaki mana xsayang makwe dia !

Saya sedih bila awak cakap macam tuh ! Awak membuat airmata saya menitis kerana kata2 awak tuh ! Bertuah GF awak tuh . Boleh pakwe macam awak . Mesti dia happy kan ? 

Saya tak sanggup nak bertahan kan air mata saya nih ! Semasa awk cakap yg awk lebih syg dia lagi dari saya kelopak mata saya terus berair dan jatuh berjurai !

Awak xperlu cakap macam tuh ! awak xpperlu cakap yg awk syg saya lagi ! awak xperlu cakap itu semua ! sbb itu membuat air mata saya turun membasahi pipi saya !

Saya mnyesal sbb reply chat awak ! Kalau saya tahu apa yang awak nk beritahu kat saya , Saya dah xreply chat awak ! Tapi saya menyesal sbb bukak chat awk !

Mungkin saya xakan kembali macam dulu lagi , be happy noe ! senyuman noe ! ketawa noe !

BYE ! <3 YOU 

-Past- | -New-