MieYayayaya story


Saya Hormat Awak Sebagai Rakan Saya , Tapi Awak ?
Sunday, 16 October 2011 | 08:24 | 0 Words
Saya hormat awak , Saya hormat awak sebagai rakan saya . Tapi apa yang awak baas dekat saya ? Apa budi awak dekat saya ? Saya buat baik dengan awak , saya tolong awak masa mak awak halau awak dari rumah awak . Saya belanja awak time awak xmampu bawak duit kat sekolah . Saya tolong bayar yuran untuk awak sampai saya xmakan . Itu suma saya ikhlas tolong awak . Tapi apa budi awak ? Asal awak buat sumer nih ? Asal awak fitnah saya ? Kenapa dengan awak nih ? Kenapa awak berubah ? Mana awak yang saya kenal dulu ? Kenapa awak buat semua nih ? Disebabkan awak lah , Geng saya kesakitan , kemaluan , kesedihan .. Semua nye ni sbb awak , Awak punca segalanya !

Tak cukup lagi ke pertolongan saya ?  Tak cukup lagi ke saya layan awak dengan baik ? Tak cukup lagi ke saya naikan nama awak ? Tak cukup lagi ke saya halang awak supaya awak xkene rotan ? Tak cukup lagi ke saya tolong awak tok selesaikan masalah awak ? Tak cukup lagi ke saya tolong bela awak dari cikgu sampai saya kene penampar dngan cikgu ?

Kenapa awak buat fitnah ? Apa salah saya ? Kenapa awak libatkan budak2 saya ? Kenapa bukan saya sorang yang kene ? Diisbbkan awak , kami MY.UMTI.LI.AN meraung kesakitan ;0
Awak tahu ? Dengan perangai awak sekarang membuatkan saya benci awak , membuatkan saya  menyesal kenal dengan awak , membuatkan saya malas nak tegur awak , membuatkan saya malas nak tolong awak .

Awak tahu ? Harituh saya tolong bela awak dari cikgu sampai kene penampar 2 belah pipi saya , awak tahu , nama saya dah masuk rekod sbb prangai awak , Saya menyesal sbb buat semua tuh . 

Last saya cakap , Saya xakan kawan dengan orang yang bersifat khianat macam awak , bersifat gila macam awak . Saya just nak cakap kat awak , Jaga diri baik2 , Jangan buat pekara yang xsenonoh sehingga membuat awak dipanggil oleh guru-2 .. Takde sape2 dah yang akan tolong awak , Dan saya akan doa dekat ALLAH tok jaga awak , tolong awak dalam kesusahan , Sory yer awak , If awak nak mintak maaf dekat saya , Saya xakan terima . Sbbkan awak , saya kehilngan kasih sayang dari GuruBesar saya , Dan membuat dia sangat2 benci terhadap saya . Maaf ya awak , Saya terlalu bencikan awak , Saya xboleh maafkan awak ;')

Last saya cakap , Jaga diri baik2 , jangan nakal-2 . Iloveyousodamfuck ! Bye Kawan . Thanks sbb fitnah itu ;)

-Past- | -New-