MieYayayaya story


Thanks You For Everthings :')
Tuesday, 25 October 2011 | 23:49 | 0 Words
Thanks for everthings , thanks coz dah buat sy bahagia .. thanks semuanya :)
Dan saya happy boleh kenal dengan awak . Kita kawan hanya 3BULAN sahaja :) saya bahagia boleh jadi kawan awk .. banyak kenangan kita yang xleh saya lupakan :)

First , mula kita kenal . awakk banyak tolong saya dalam kesusahan .. awak banyak buat saya happy ,, awak banyak buat saya senyum .. dan saya selalu cal2 awak , text2 awk .. dan saya ingt lagi , first saya call awk , saya senyap sbb malu nak cakap dengan awk .. dan awak marah saya , yes saya memang xpanda nak memujuk orang :')

dan beberapa hari kita kenal , awak ajak saya couple , saya happy sggt .. saya rasa macam saya orang yg betuah dalam dunnia nih :') haha , bahagia saya masa tuh .. but time cukup 2bulan kita couple , saya baca inbox kat fb awak , ada perempuan yang awak chat , awak couple ngn dia , dan you said ILOVEYOUSOMUCH SYG dekat dia .. hanya allah yg thu , betapa sakitnya hati saya .. dan saya xthu nk buat ape ..

okay2 , skunk saya dah malas nak tulis ape crita saya yang masa lalu .. just saya hanya ingin cakap , thanks sbb remove saya dalam fb .. thanks sbb dah buat hidup saya merana .. thanks sbb buat saya hapy selama nnh , saya akan tetap sayang awak .. saya harap sgt2 awakbahagia dengan dia :) kekal sampai ke akhir hayat :))

ILOVEYOUSOMUCH freinds <3

-Past- | -New-