MieYayayaya story


yeah ! congrate :')
Wednesday, 5 October 2011 | 06:32 | 0 Words
 Dua kali aku update malam nihh sbb aku nak kongsi crita sedih aku . aku xthu la same ade tol atau x . yang exx boy aku da ade yang punye . hanya allah saja yang tahu cam ner prasaan aku . Betapa sedih nye , aku masih sygkan dia . tpi , diaa .. noe2 . Dia dah ade yang lain . so , aku xleh kacau dia . Tapi , ilove he so much . aku xleh lupekan dia . aku sygkan dia dunia akhirat . Hmm aku da xtau nak buat cam ner lagi . Ni lah , kalau dah terlajak sygkan bf , sampai nak leepaskan dia pon kerana terpaksa . Eh , lelaki memang xthu eh prasaan pompuan cam ner ? Aku pelik jugak ngn prangai dia . Dia ajar aku erti cinta . Jangan jadi playgirl . Setia pada yang satu . Jangan curang dalam cinta . Tapi dia yang playboy .Dia yang xsetia pada yang satu . Dia yang curang dalam cinta . Aku dah lemah dengan sumer nih . Dia ada cakap ngan aku . Yang dia nak suh aku hafal lagu yang dia suh aku hafal . Lagu kesukaan dia . Tapi aku ego . Aku xnk denga lagu tuh .Dalam diam aku tahu yang dia sedih . Tapi hari demi hari aku dengar lagu tuh and aku ingt lagu tuh . Tpi hari yang aku nak gtau dia yang aku da ingt lagu tuh . Aku dapat tahu yang dia dah ade pompuan lain . Sebak hati aku .Xthu nak cakap ape , Memang sedih gilir tahap gile babang ! Aku nak dia tahu yang aku asih cintakan dia , Dan aku masih sayang kan dia . Awak , saya nyanyi untuk awak :) tapi awak dah malas denga suara saya . Tapi saya redha je lah :) okeh guys , smpaikat sni je lah aku update . air mata dah melilih kuat . so , nak lap pon serba salah . kan dah trun :) okey bye :)

-Past- | -New-