MieYayayaya story


Kawan :'(
Tuesday, 29 November 2011 | 04:22 | 0 Words

Holo all .
Tengah buat ape ?
Hari ni . Aku nak post pasal MENGHINA kawan :') Bila kita susah kawan yang tolong kita . Kan ? Macam aku jugak . Ada lah kawan aku ni . Saat dia sedih aku yg tolong pujukkan . Saat dia kecemasan .. Aku yang tolong . Tapi apa yang dia balas ? ini ke tanda kawan baik ? Ini ke balasan dia dekat aku ?
Andai awak tahu . Betapa sakit nya hati saya bila saya tahu awak menghina saya dengan keji . Awak hina saya dengan balasan yang jahat . Ini ke balasan awak dekat saya ? Kenapa ? kenapa awak macam ni ? rela kan awak tgk kawan awak menderita :')

Ya allah . Jika aku hidup di dunia ini hanya untuk dihina . Dengan rela . Engkau ambilah nyawa ku ini .. Engkau seksa lah aku sebagai mana hidup ku terseksa . Ya Allah . Andai kau faham bagaimana perasaan ku . Aku ingin engkau bahagia kan kawan2 ku . keluarga ku . dan orang yang aku sayang . Ya allah . Andai aku bukan makhluk yang baik . Aku rela ditarik nyawa ku dengan keji . 

Kawan . Jika aku bukan kawan yang tepat buat mu . Kau hancuri lah hidupku .. Kau hancuri lah manusia yang bernama NUR AMIEYRA BINTI ZAINUDDIN . Kau hancurilah dia sebagai mana kau hancur kan hatiku ini . Aku rela kehilangan kawan dari lihat kawan sedih . Aku rela bagi apa yang aku mampu demi kebahagiaan kawan :')
Yaa tu lah aku nak cerita malam ni . Hidup aku sekarang tersiksa . Aku rela hilang kawan dari tengok kawan sedih . tapi apa yang aku dapat ? andai awak tahu macam mana perasaan saya . Saya hanya ingin lihat kawan2 saya bahagia . Walaupon saya xbahagia . Tapi saya hanya ingin lihat kawan2 saya bahagia :'(

Sekian dari aku . K bye :'( Hope korang enjoy kay ;')-Past- | -New-