MieYayayaya story


Abang lukakan hati adik :'(
Thursday, 22 December 2011 | 08:07 | 0 Words
Assalamualaikum !
Harini aku nak update pasal abang aku :') Yeah , aku sakit hati dengan abang aku . Sekarang dia memang dah berubah . Dia xmacam dulu . Dulu , time aku susah dia tolong . Tapi now , dia xtolong aku . Aku memang sakit hati dengan dia :'(
Abang , if adik ni jahat sangat di mata abg . cakap je la .. Adik xmarah .. Adik leboh suka sbb abg terus terang .. adik nak abang cakap , kalau abang muak dengan segala masalah adik . cakap je lah . adik redha . tapi ,satu je adik nak abang tau . Adik anggap abang ni macam abang kandung adik . And , bukan abg angkt adik . Realy adik cakap , adik sayang abang . Adik merajuk ada sebab . Adik marah abg ada sbb . bukan saje2 adik nak marah abg . abang , kalau adik banyak salah sangat dekat abang . tolong maafkan adik . Tapi tolong , tolong faham keinginan adik skali ni jer . adik dah banyak buat abang susah . tapi , last je , adik nak abg tolong ni last je :'( Susah ke bang ? Ya Allah ! abg , berapa kali adik menangis dpn abg ? abg , adik harap abg faham denga perasaan adik . adik nak abg jujur . sekali pun adik ada buat abg kecik aty , sory kay . xde niat pon . 
Hope abg baca and maafkan adik :'(

-Past- | -New-