MieYayayaya story


Boring is Bored :D
Tuesday, 6 December 2011 | 11:32 | 0 Words
HOLO HOLO HOLO HOLO !
Holo all . Sekrang dah pukul 3 lebih . Aku xtido lagi . Boring doh . xboleh nak tidur sbb mata xnak tidur lagi . So , mengadap lah lappy kesayangan aku ni . So , malam ni sumpah boring gila . Nasib baek lah kawan ak ada teman kan ak . ILOVEYOU kawan :) Nak tahu nama dia ape ? nama dia macam nama aku jugak . NURUL AMIRA . Hahaha , dia amira jugak . aku amira jugakk . Dia budak cute tau . Cute sangat2 . Nak kira dia ni macam kawan lama jugak lah . Tapi aku kenal dia kat Facebook . So , dia lah yg selalu teman aku waktu malam . So , malam ni ada lah jugak sedih2 Tapi kawan aku yang teman kan and pujukan . ILOVEYOU kawan .. And baru xdi Cik abg faris text aku sory baru balas sbb tertido and bela2 . Okay wat don't know je sbb aku tahu time ni semua manusia tidur . Just manusia yang mata dia agak magic je yang tak tidur masa ni . Itulah aku ! yeah !hahha . And one more ! Xdi aku webbie ngan kakak angkat aku . Memang best gila webbie dengan dia . Dia orang hot rasa bangga lah jugak . Yeah , dulu memang aku sangka dia jahat . So , sekarang dia dah tolong aku dalam kesusahan . Aku anggap dia lah kakak terbaek buat aku . Bukan anggap . dah memang woo :D Oke . So , malam ni ada 2 orang yang tema aku . Satu kawan ak and kedua , Boyfie ak . Yeay yeay . Harini pulak lah dia nak terjaga . Oh it's sokay lah . Nasib lah kan ada orang teman . If aku duk sorang2 . Serius aku paksa jugak mata akus uh tutup maklumlah aku ni jenis penakut sikit #kantoi .. Haha . memang sejak kecil lagi aku nih seorang yang penakut . Jenis takut bila gelap . HEHE ! Yeah , Mesti korang letih kan bila terjaga malam2 . And aku bila tidur lewat . Bangun lah pukol 4 lebih gtuh . Tanpa mak aku suruh bangun . Anyway , Aku nak cakap benda yang pasal post aku yang tajuk itu semua fitnah tuh kan . My bestie IMAN dah balik dekat ak . Memang aku happy tetibe je dia datang mintak maaf . Xboleh nak bayang hanya allah je yang tahu macam mana perasaan aku waktu tuh . Time tuh tak salah aku tengah webbie dengan kawan aku yang kene fitnah sekali tuh . Sebelum IMAN mintak maaf . Semuanya muka masam . Menangis . After iman hantar chat kt ChatBox yang dia nak mintak MAAF . semua nya segar bungaarrr :D
Haha . And aku plaining nak pegi KB (kota bharu) nanti hari khamis ni sbb nak pegi jumpe pak we tersayang . So , xd cakap dekat parents dia cakap hari khamis ni BZ . Xdapat lah jugak :') So , sokay la . Len kali pun boleh kan ? Oke . Sampai kat sini je la :D Bye bye :D

-Past- | -New-