MieYayayaya story


Mata Bengkak warna merah :'P
Friday, 23 December 2011 | 21:21 | 0 Words
Assalamualaikum dan Selamat Pagi kpada stalker2 :')
Aku nak update post pasal pasal pasal ;') Hehehehe !  Okay , semalam aku xboleh tido sbb xtau :'D Hmm , aku xleh tido sbb mata aku sakit . Bila nak pejamkan mata . Rasa cam pedis . Aku xtau jugak kenapa . Kut-2 sbb aku slalu nangis .. hee ==' Aku menangis ada sbb tau .. Bukan aku saje2 nak nangis -.- 

Aku sedih sekarang .. Xtahu kenape .. And , aku dah sunyi skarang .. Xde orangyang nak temankan aku .. Sekarang , bf aku dah xlayan aku . Sokay , aku tunggu je dia . Tapi , aku sedih sekarang . Sbb dia sanggup buat aku macam tuh . Aku xtau salah aku ape .. Boy , who you love now ? me or other girl ?  

Aku dah xrasa kasih sayang dari kau ah boy :( Kau slalu xnak layan aku . Anyway , aku nak cakap yang aku xpenah jemu layan kau .. Please weh , jangan macam ni .. Hidup aku terseksa skarang :'(
Aku rasa diri aku ni macam orang gila .. Terseksa sangat2 . I don't know what to do now :'( Aku just ditemani oleh air mata .. Air mata je yang teman aku . Aku xsanggup nak bazirkan air mata aku . Mata aku selalu bengkak .. Merah lah .. Macam orang gila pulak muka aku . Semalam , aku xleh tido sbb fikirkan masalah aku . Menangis sampai xleh nak tahan . Sampai subuh aku menangis . Ya Allah , aku xboleh tahan dengan semua ni :'( Aku xsanggup nak teruskan hidup aku macam ni :( Aku terseksa sangat2 .. 

Okay , stakat ni je aku update . So , boi boi :') 

(real my face)


-Past- | -New-