MieYayayaya story


Meninggalkan kawan buat selamanya ? :'(
Monday, 19 December 2011 | 08:08 | 0 Words
Assalamualaikun and Selamat sejahtera kepada stalker2 semua :')
Harini aku nak cerita pasal kawan . Yeah , kawan ! Beberapa hari ni aku selalu update pasal kawan :') Yeah , aku sedih sangat-2 ! Xtau kenape . Bila aku dengar khabar yang aku kene pindah KL . Aku macam sedih gila ah ! Bayangkan , kawan yang korang kenal dah berapa tahun , kita terpaksa tinggalkan dia . Bayangkan ! 
Ya Allah , memang sedih gila :'( Seriusly aku cakap , aku xnak pindah . Tapi , parents aku paksa jugak . Lagipun KL tuh bukan tempat aku . So , aku xsuka . Ya Allah :'( . Hanya kau saje yang tahu macam mane prasaan aku sekarang ni :'( Sumpah , aku tak nak pindah .
Andai korang tahu macam mana hubungan kita orang . Memang macam adik beradik . Selalu bersama setiap saat . If aku ada masalah . Dia orang tolong aku . Aku dah xtau nak buat macam mane :'( Memang aku xnak jauh dengan dia orang . Ya Allah , aku xnak pindah ! 
Beberapa jam yg lalu , Slah sorang kawan aku . Call aku , Aku angkat then aku dengar dia menangis . Dia cakap dekat aku , jangan pindah .. Dia merayu xhabis-2 . Aku dah xtahu nak buat macam mana sampaikan aku pun menangis jugak :'( 
Aku xtau nak buat macam mana . Aku mesti ikut cakap mak aku . Kalau x , aku tanggung dosa sbb lawan cakap mak aku . So , terpaksa tinggalkan kawan aku :'( Okey lah ! Stakat ni je lah :') Bye :*


(Picture lama but muka sedih)

-Past- | -New-