MieYayayaya story


Meninggalkan sahabat yang aku sayangi :'(
Sunday, 18 December 2011 | 06:58 | 0 Words
Hello dear friends . Hari ni aku nak cerita pasal pindah tempat tinggal :') Yeah , aku di khabar berita yang aku kene pindah KL . Huwa , xnak aku pindah KL . Aku nak stay KELANTAN . Best duk kat sini :'( Aku banyak kawan dekat sini . Ya Allah , aku xsanggup kehilangan kawan aku :'( Kawan yang selalu tolong aku :'( Ya Allah , aku xnak pindah . Aku nak stay sini . Aku bahagia disini . Ya Allah , aku ingin bersama dengan kawan2 aku disini :'( 

This all my friends :')
 This nik nur athirah . She is my bestie forever :'( iloveyousomuch baby :*

My sister :'(

My baby , nur hazlini :'(

 This my brother :'D I happy with him :'( 

 This my bestie :'(

 This my sister :'( iloveyou sis :'(

 This my boyfie . Iloveyou so damn :'(

 This my friend , iloveyou baby nenek mira :'(

This my friend yang aku raapat sgt2 :'(

This my myumtilian , my geng riben pink :'( Iloveyou guys . Tanpa korang , aku xkan bahagia kat skola :'(

This my only friend , walaupon aku xonah f2f . Aku bahagia boleh kenal dengan dia :'(

Oke dear friends , ni lah orang2 yang boleh aku tunjuk kat korang . So , aku harap korang enjoy kay :') Korang berdoa dekat aku. Supaya aku xjadi pindah :') Bye . Loveyou :*

-Past- | -New-