MieYayayaya story


Pergi :')
Sunday, 18 December 2011 | 12:14 | 0 Words
Hey peps :) Today , aku nak cerita pasal Kenangan Terindah . Okay ! Semua orang ada kenangan terindahkan ? Aku pun ada jugak :P So , hari ni aku nak cerita pasal tuh . you know ? I have a special friends :) Friends aku ni bagi aku dia lah segalanya bagi aku . Saat aku sedih . Diaorang datang . Saat aku susah . Dia orang bantu aku . Sekarang , semua nya dah pergi kerana kita orang semua berpecah :'( Yeah , naik Foam 1 nanti semua nya sekolah lain2 . Aku xsanggup pergi :'( Aku xsanggup tengok kawan aku pergi :'( Ikatan yang kita bina selama ni semua nya dah putus . Kita hanya berkawan selama 3 tahun je . Itu pun aku rasa kejap je . Aku nak korang weh :'( Aku nak korang balik . Asal korang pegi sana ? Asal korang tinggal aku ? Asal korang xtunggu aku ? Ya Allah , aku rindu Kenangan Terindah dengan diaorang . Aku rindu sangat2 :'( Andai aku boleh putar kan waktu . Aku just nak dengan korang je :'( Tapi , korang dah pergi :'( Aku rindu korang . Aku rindu kenangan kita dulu :'( So , aku harap korang happy macam dulu . Tak nak sedih2 tau ;') Aku harap korang belajar elok2 . Jangn main2 . So , sampai kat sini je la :) 

 Oke dear , picture ni untuk korang . Aku sedekah kan satu senyuman yang xbegitu manis untuk korang . So , aku nak kasi lagu yang dinyanyikan daripada Leen Idola Kecil 4 . Memang best siot doh ! Kali ke brape puluh ntah aku ulang lagu ni :'D Okay , aku kasi kay video dia :')

 Okey , ni lah lagu dia . Memang sedap siot owh ! Suara manis gtuh . Memang aku minat leen . Dengan muka cantik dia lah . Dia pakai shawl pon cantik :'D So , stakat sini je kut :') Dah pukol brape wanna to slepping broo :'D Okay , byebye :'*

Like my page :)

https://www.facebook.com/pages/Myras-znd-Blogger/128396803913024

-Past- | -New-