MieYayayaya story


Punk Rock Jalanan :D
Tuesday, 20 December 2011 | 23:38 | 0 Words
Assalamualaikum dan S.sejahtera kepada stalker2 yang tengah baca post aku ni :)
Okay , aku nak post pasal LAGU ! Lagu ! You know lagu ? ehe . okay , aku jumpa lagu ni dekat wall facebook bf aku . Memang lagu dia sedap weh :D Hehe , aku tengok penyanyi dia macam EX aku >,< ah , abaikan kerang busuk tuh . Dah berape kali aku replay lagu tuh . Memang sedap :D Ye lah , memang sedap weh :D Hee :D . Ku simpan dirimu di hati <---- llirik dia yang sedap weh ! HAHHA . Okay , korang nak tahu lagu apa ?
Okay , tuh dia video dia :) Budak ni just cover je . Aku xtau lagu sape dia cimplak :D So , harap korang dengar lagu ni . Memang best :D
So , k bye :*

-Past- | -New-