MieYayayaya story


Tonight im alone :')
Wednesday, 21 December 2011 | 09:57 | 0 Words
Assalamualaikum semua . 
Tonight aku nak cerita pasal malam ni . Okay , aku baru bangun . So , aku terjaga dari tido sbb dapat mimpi yg sgt menakutkan . Grr ==' Sbb mimpi tuh sampai sekarang aku xboleh xtido . Nak tahu aku mimpi ape ? Aku mimpi hantu amik lappy ngn ipad aku doh -.--- Bodoh punye mimpi . HAHA ! First time aku mimpi bende lawak macam tuh . Tapi , agak takut jugak time aku sedar tuh :S So , lepas aku bangun . Aku check almari aku ade ke x ipad aku . HEHE ! Nasib baik ada . Kalau tak . Semangkuk bebel mak aku -.- Memang dasyat gila aku mimpi :D
 
Second ! tonight i'm alone . Yeah , aku sendiri malam ni . Xde sape2 yang teman aku . Xpe lah , aku paham :D diaorang dah tidur kan . Btw , aku nak cerita ni . Esok , aku nak date ngan pakwe aku ;) HEHE ! Aku skunk tengah berdebar2 . Malu doh nak jumpa dia . Aku memang malu if nak date2 ni . HEE ==' So , esok ak out mall sambil nak beli barang skolah . And jumpa kawan aku yang tersayang . Athirah , alya , leen , amer , bella , and another yang aku ajak out . Xingat doh ! HEHE ==' Aku skunk dah ade penyakit . Penyakit nyanyuk . Almaklumlah . HEE ==' Okay , one more lagi . Berita HANGAT ! Aku xjadi pindah :D Aku pindah KL tahun 2013 insyallah if umur aku panjang . Yeay ! So , bye KL :D 
 
Korang xboring ke malam2 ni ? Aku boring siot . Hehe ==' pakwe dah tido . So , terpakse lah main game . Hehe :P Okay , xd aku main ipad >bukan nak menunjuk< aku on fb pakwe aku . Aku kacau kawan aku . Hekhek ==' Aku cakap . Hye sayang . Kawan aku percaya mati2 gila . AHHA ! lucu gila beb . Dia mangsa aku malam ni . So , Sampai kat sini je lah kay . So , boiiii :D
Pic ni bukan nak menunjuk :)

-Past- | -New-