MieYayayaya story


Aku sayang ben 10 aku :)
Wednesday, 25 January 2012 | 12:29 | 0 Words

Hello peps :) Tonight aku nak cerita pasai , SKYPE ! . Hee ==' Tahukah ada apa benda itu SKYPE ? Tahu x ? =,= mesti tahukan . Benda tu famous (Y) Hahaa :) 
Okay , xd aku baru lepas skype with my Ben 10 . Yahaha , anda tahu siapakan ben 10 saya ? Yah , sudah pasti my boy ;) hahaa . Okay , sekarang aku dah gila gilakan ben 10 . Xtau kenapa . Start nye adik aku main game ben10 . Then , aku try main . Wuahh , best (Y) . Haha , sbb tu aku minat Ben 10 . Sampai lah boy aku pun aku panggil ben 10 . Wat peace wat lekk :P 
Okay , back to the topic kay . Aku skype dengan dia . Hilang rasa boring and rindu nak tengok muka dia . Dah dua malam aku skype dengan dia (Y) piwwet ;) Menggoda hati . Ceh , xsampai macam tu :P my heart happy because i can skype with my ben 10 :P Hehe . Okay , memang aku kuat ketawa time skype dengan dia sbb ada orang buat lucu . Jyeah , kawan aku ni memang suka buat lawak . At least dia nak suruh aku buat muka happy kut depan ben 10 aku . Hahaa , kawan aku dah cukup bahagia dah sekarang :P Okay , back to the topic . Then , haa . Nak cerita ni about time webcam dengan dia :P Masa tu , aku tengah nyanyi lagi "itik gembo gembo , jale kedek-kedek'' . Lepas tu , dia hantar chat . Dia ckp "awk la itik" Hahaha . memang pun . Aku memang itik sbb bibir aku mucung . Hahaa , kwn2 aku semua panggil aaku itik xP So , aku cakap ah dekat dia '' tapa kae'' Dia pun suka . Wah O_O Memang hensem ilew doo :P memang TERBAEK doo :P Aku xsempat nak printscreen . Hehe . Okay la . Setakat ni je kay . Esok aku nak outing . Kbye . Gmbar dekat bawah ni gambar yang aku skype dengan dia kelmarin :P 

   Although we are apart . But your heart is still there in my heart . I love you :*

-Past- | -New-