MieYayayaya story


Cerita2 Sikit ;)
Tuesday, 17 January 2012 | 10:48 | 0 Words
Hey bang ;) Hey nyah ;) Hey guys ;)
Harini aku nak cakap pasal kawan aku . Sekarang dah pukol 2 pagi . Aku masih belum tido lagi sbb . Hee ==' nak korek2 rahsia kawan aku ni hah . Haha , bukan nak korek rahsia . Just nak borak2 dengan dia je . Dia orang KL . Haha , Aku xlama lagi nak jadi orang KL da :P Dia cerita dekat aku about boyfie dia . Bapak ! Sweet gila dia doh . Kalah aku doh . Haha .  Memang cun gila abes kawan aku tuh . Sbb tuh boyfie dia suka dekat dia ;) Haha . Okay , korang nak tahu kawan aku tu sapa ? Okay nah aku tag . Cik Irah 
k BYEE ! :D
 

-Past- | -New-