MieYayayaya story


2 story :')
Sunday, 5 February 2012 | 09:13 | 0 Words
First story :)


Suatu hari , jika awak tahu apa yang telah awak lakukan terhadap diri saya . Saya harap awak bertaubat :') Dan , saya ingin awak tahu . Betapa seksa nya diri saya ini kerana kelakuan yang telah awak lakukan terhadap saya . Awak malukan saya depan student2 lain . Awak tampar saya . Awak hina saya . Awak hina ibu bapa saya . Awak fitnah saya . Itu sudah cukup bagi saya . Dan , saya berterima kasih sangat2 dengan awak sebab dah buat macam tu terhadap saya . Saya hargai awak . Saya hormat awak . Tapi , sanggup awak lihat kawan awak sakit hati ? merana kesakitan ? menahan rasa malu ? Tergamak nye awak buat macam tu . Saya tahu awak senior saya . Tapi , tlong jangan buat junior awak malu sampai nak berhenti sekolah . Awak nak suruh saya letak kat mana muka saya ni ? Awak malukan sy pulak tu awak maki hamun saya depan orang ramai :'(


Kenapa awak sanggup buat kawan awak macam ni ? Sampai merana kesakitan . Awak xperlu hargai saya . Awak xperlu kasihi saya . Awak xperlu hormat saya . Tapi , satu je saya nak . Awak perlu hargai perasaan saya . Saya hanya nak awak jaga perasaan saya . Jaga hati saya . Jangan biar ia terluka kerana tingkah laku seorang senior terhadap junior . Tapi , apa yang awak lakukan terhadap saya ? Betapa seksanya hidup saya . 


Okay , aku tulis tu sebab aku nak korang tahu betapa seksanya hidup aku sekarang . Sokay lah kalau korang cakap aku ni ngade2 ke ape2 . Tapi , aku nak korang tahu yang hidup aku terseksa kerana kelakuan senior terhadap junior :') Yeah , aku selalu kena fitnah . Selalu menangis dpn classmate sbb xtahan sakit hatinya aku ni . 


Sapa yang percaya bukan aku yang buat semua tu . Ya Allah , andai aku memang buat cerita itu . Hukum lah aku . Hukum lah aku dengan sekeji nya :')
  


Second story :)


Sayang , please . mieya mohon la . Jangan pergi mrsm tu . Mieya takut terjadi ape2 dekat thirah . Bukan mieya nak paksa thirah . Tapi , mieya takut terjadi apa2 dekat thirah . Mieya sayang thirah . Thirah selalu ada saat mieya sedih :'(


Mieya nak thirah sekolah tempat biasa ni je . If thirah sekolah MRSM tu . Mieya takut thirah sakit . Mieya takut thirah xcukup makan . Mieya takut thirah kena buli . Mieya takut thirah sendirian saat thirah sedih . Ya Allah , tolong lah aku . Buktikan la yang thirah xjadi pergi MRSM . Aku nak dia . Aku xnak dia pergi . Aku sayang dia . Sumpah , aku xmain2 . Aku xnak dia pergi . AKU SAYANG DIA ! :(


-Past- | -New-