MieYayayaya story


Agak happy :'D
Saturday, 11 February 2012 | 08:53 | 0 Words
Hey baby xD
Okay hari ni aku nak cerita pasal sekolah xd . Yes aku sekolah xd . For yang cuti sedap lah . Okay jelly ni :( But sokay la . Happy jugak sbb dapat phone baru . Hehehe . Phone NOKIA ASHA 201 . Sedap guna phone ni . Aku bawak pegi sekolah . Syok gila beb on9 ! haha . tambah2 lagi twitter . Ramai jugak budak kelas aku bawak phone pegi sekola . Snap2 gamba . Pergh , memang top xD 

Nak tengok gamba ? Jap lagi kay ? okay ? deh ? haha . Kan dah keluar kelantan . Hahaha . amik hang . aik kedah pulak . Berak nanang . aik ganu pulak . ah ambe xkesah dengan ganu . Ganu dah kalah dengan kelantan . Ambe anak jati kelate :P 
Hahahhaa . Okay back to the topic . Nak cakap ape eh xd ? okay dah nyanyok -,-

Xdi dalam kelas budak2 semua sporting . Tapi , kalau hari lain pon sporting jugak . Masa yang aku paling minat xd masa PAI ! ehehe . Sebab ustaz tu baik . Satu kelas main phone dia xhiraukan . Hahaha . to4 aku sebelum ustaz masuk yg ada 10 hinggit tgk2 masa balik dah ada 1.10 ? ? ? ? ? ? :/ hahahha . memang parah kali ni . Memang syok aku main twitter xd . Geng2 aku semua bawak phone tapi ada yang xlayan twitter and facebook . Leen dia layan game dalam phone dia sambil2 msg dengan bf dia . Then , anis msg dgn bf dia jugak . Maklumlah dorang kan bf keliling pinggang . Hahaha xde gurau jek . 

Okay , lagi ape eh ? haaa , i get a sister angkot xD hahaha . apa itu sister angkot ? yes , kakak angkat :P nk tgk dia ? okay jap nanti aku up gamba kay xD


Haaa , this is my kakak angkot . Hahaha . nama dia kak fatin . Hehehee 

Okay sweet x ? Hahahahaha okay ni kawan aku dua2 kawan aku . Dorang bukan pasangan kekasih tetapi dorang kawan rapat sejak kecik lagi xD

This is me . Hahhaha .  aku lari masa tu . then kawan aku take . sbb tu akujadi mcm pocong tu :3

Okay , then pic yang kat bwh ni semua nya aku guna camera phone baru . alah gamba atas tu pon aku guna camera sama jugak xD

camera xjelas lah bby :'( hahhaha . okay sy akhiri kata2 saya dengan ucapan selamat malam kepada manusia2 yang berada di atas bumi ini . Dan assalamualaikum . Byee xD

-Past- | -New-