MieYayayaya story


Jumpa abang ipar :P
Thursday, 2 February 2012 | 23:04 | 0 Words
Hye , watcha doing ? Okay , Kemarin aku sekolah pagi . Sbb ada majlis mende ntah -,- So , semua lah dtg pagi . Sebelum masuk dewan tu . Aku tengok ada jantan ni mcm boy kakak aku . Hahaha . Then , aku tanya "ni ____ ke ? boy dyla ?" Then , dia ckp yes . Then , lini pon menyampuk . Dia tunjuk aku dkt boy kakak aku tu then dia ckp . Ni adik ipar (Y) . Hahaha . Then, boy kakak aku pon ckp . Hyee adik ipar x) Cute gila dia suka . HAHA . Then , masa rehat . Aku tunggu kawan aku beli air . So , duduk lah dulu kat kantin . Then , abg saha datang (boy kakak) Dia ckp . Hye adik ipar . Hahaha . Aku pun balas la Hyee xD Then dia ckp . Nak coklat ? Aku pon ckp xnk . Dalam hati sebenar nya nak . Tapi , ye lah kan . Baru first time jumpa dia xD So , aku tolak la . Hahaha . Okay , stakat ni je . Byee xD

-Past- | -New-