MieYayayaya story


Main macam budak kanak2 raibena xD
Thursday, 2 February 2012 | 10:29 | 0 Words
Assalamualaikum . Malam ni aku nak cerita pasal zaman kanak2 raibena . Hahaha . dulu , masa dajah 5 . Aku selalu main BINGO , WAWASAN 2020 . Tu lah permainan yang selalu aku main . Hahaha . bila boring kan . Semua benda kita main . Macam blog . Kalau korang boring still korang update blog kan ? Ke x ? :( Alooo , haha . Okay2 , xdi aku webcam dengan suami aku .Ceh , suami lettew -,- Okay , tak sebenarnya kawan ;) Nak tahu ? okay , ni dia punya FACEBOOK . Budak itik
Dia lah yang ajak aku main game tu -,- Memang mcm budak2 tapi best (Y) Hahaha . okay stakat ni je . Bye xD

-Past- | -New-