MieYayayaya story


Masuk makmal sekolah .
Wednesday, 8 February 2012 | 22:55 | 0 Words
Assalamualaikum . Harini aku masuk makmal sekolah . Ye la sekarang ni . Bukan lusa . Hahaha .okay realy aku boring kat sekolah . So , aku masuk makmal untuk main komputer sbb nak on . hehe . boleh chat dgn orang . nasiblah cikgu baik hati kalau x dah lama aku mati keboringan . xsampai mati .
Sumpah kat sekolah hari ni panas . Nasib je aku masuk makmal kalau tak . inalilah lah maklumnya . Hahahhaa . xde lah sampai mati . hahaha . okay sekarang aku tgh on9 twitter dan ajar kawan aku yang mana xreti nak main komputer , okay very tired . sekarang baru boleh aku main komputer . memang bz siott aku sekarang . ceh macam orang bisneswoman kan pulak . kan ? hahaha . okay . aku skarang tgh pikirkan kawan aku dkt mrsm kualakrai kelantan  . yeah , miss you sayang . syg cepat lah balik . mieya rindu syg sgt2 .tolong lah balik cepat sbb mieya rindu thirah sgt2 . nak jumpa thirah . nak peluk thirah . nak cium thirah . realy lah sayang . nak ciumm you . realy sgt2 . sumpah gila babi i rindu you . ssemalam mieya xleh tido sbb teringatkan thirah . sumpah mieya xtipu . mieya rindu thirah sgt2 . okay2 . nak buat keje lain pulak . so , see you next time kay xD

-Past- | -New-