MieYayayaya story


Siapa yang faham perasaan aku ? :'(
Monday, 6 February 2012 | 08:48 | 0 Words
Myumtilian dah xde dalam hati aku :'( Dorang dah dapat kawan baru . Dorang dah bahagia dengan kawan baru . Terharunya aku :') Sampai hati korang lupakan aku . Aku tahu aku xsebaik budak baru tu . Aku xsekaya budak baru tu . Aku xsehebat budak baru tu . Aku tahu muka aku penuh jerawat . Korang xlayak nak kawan dengan aku . Kan ? :') 

Takdi aku tengok henpon aku ada satu msg dari kawan aku . Dia cakap . "mieya , kalau kau xsiapkan jadual tu . Aku xnak kawan dengan kau and aku nak kau turun kelas aku" Ya Allah , air mata aku menitis kerana kawan malam ni . Menangis sampai xsudah :'( Hanya allah je yang tahu betapa sakit nya hati aku ni kerana kawan yang selama ini baik dengan aku tetiba berubah sekelip mata . Cepat nya kau berubah sayang . Kau hari tu dah janji dengan aku . Kau xnak lupa aku sampai bila2 . Tapi , janji kau tu melayang . Sumpah aku cakap . Sakit hati gila dekat kau .

Kau xsuka aku sekali pon xperlu kut nak send mesej macam tu . Kau jugak yang suruh aku buat jadual tu . Itu pon sbb terpaksa . Tapi , perlu ke kau paksa aku sampai nak turunkan kelas . Sampai hati kau kawan . Hancur hati aku kau buat aku macam tu . Aku tahu kau ada kawan baru . Tapi , kenapa kau abaikan aku ? Kenapa kau layan aku macam sampai ? Sumpah aku nak kau yang dulu :'(

Kau dah xingat apa jasa aku buat tuk korang ? Aku tolong korang time korang susah . Aku bagi duit tok korang if korang bawak duit sikit . Selama 4 tahun kita berkawan . Ada aku abaikan korang ? Ada ke ? Ya Allah , korang berubah dengan sekelip mata . Aku dah xde tempat nak mengadu selain korang . Asal korang lupakan aku ? Sepanjang 4 tahun kita kawan kau xpernah buat aku menangis sbb atitude korang . Kenapa weh ? Benci aku ? Dah muak dengan aku ? Sokay , kan dah xlama aku nak belar dari sekolah tu . Korang happy kan ? :') Okay , lepas aku dah out dari sekolah tu . Korang boleh enjoy lah sbb aku dah xda . Mybe , korang suka bila aku xda . Korang lebih suka aku xde daripada ada kan ? Kalau aku ada , xtenang hidup korang kan ? :')

Sokay lah kawan . Aku sayang korang . Thanks sbb buat aku macam ni :') Aku harap korang cepat berubah :') Realy , i hope my myumtilian can be bestie forever :')


Miss this :'(

-Past- | -New-